Exclusief voor abonnees

Lonken naar Neymar: Vrijdag 6 juli kan het hele land in de ban van de samba houden

Photo News
Een onbekende debutant, een stug Afrikaans land, en een outsider in de groepsfase. Een killer als Lewandowski of een artiest als James in de achtste finale. En Brazilië of Duitsland een ronde later. De teneur bij Roberto Martínez en Chris Van Puyvelde was er een van enthousiasme en tevredenheid. Oké.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Lenie

  Geef mij toch ook maar de Mannschaft in de kwartfinales. De Brazilianen zijn misschien minder sterk in de organisatie maar ze hebben te veel spelers die in hun eentje het verschil kunnen maken en zijn technisch veel te sterk voor onze Duivels.

 • PETER VAN OYCKE

  Ingrid... het huidige Brazilië is niet meer te vergelijken met dat van het vorige WK. Voor het moment de beste ploeg ter wereld.

 • ingrit seghers

  Van Duistland moeten ze oppassen, maar Brazilie ? Herinner u nog hoe Duitsland hiermee de vloer aanveegde ? Hoeveel was het ook alweer 7-1? Neymar alleen kan dit niet rechttrekken