Kevin De Bruyne weet wanneer hij terug mag voetballen en dat is goed
nieuws voor de bondscoach

Photo News

Enkel de oktoberinterlands tegen Zwitserland (Nations League) en Nederland (vrienschappelijk) moet hij nog missen. Tijdens een lanceringsevent van videogame FIFA19 liet Kevin De Bruyne verstaan dat hij ten vroegste na de volgende international break weer wil kunnen voetballen. “Ik heb nog 3, 4, 5 weken nodig”, zegt De Bruyne. “Hopelijk ben ik snel terug. Ik hoop na de interlandperiode terug te zijn.” 

 Dat is twee maanden nadat hij op training een zware knieblessure opliep. De Rode Duivel traint ondertussen alweer individueel in de gym en zit licht voor op schema. Bij Manchester City nemen ze straks geen enkel risico. Daar hopen ze De Bruyne, die door het WK ook de volledige voorbereiding miste, helemaal topfit te hebben voor de Manchesterderby tegen United op 11 november. “Ik denk wel dat ik dan terug ben.”

Photo News
Photo News3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Maria Briers

    Beter een volledig fitte Kevin De Bruyne dan 3 in de lucht.

  • marc polfliet

    Niets forceren Kev.

  • Pascal De Groote

    Wat zou hij vertellen heb in feite al meer dan genoeg maar als die idioten zo gek zijn om zoveel geld te geven voor wat tegen een bal te trappen doe ik nog even door?