Exclusief voor abonnees

Kevin De Bruyne: in steun van de spits of centraal op het middenveld? De mening van drie specialisten

EPA
Wat is de beste positie van Kevin De Bruyne? Die vraag borrelt weer op na de interland in Glasgow, waar De Bruyne in een positie achter Lukaku goed was voor drie assists en één doelpunt. Maar ook op het middenveld bewees hij ons land al grote diensten. Voor u is het duidelijk: 71% van onze lezers geeft de voorkeur aan een hogere positie. Maar wat denken de specialisten?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Ik vind Kevin de Bruyne de meest complete speler van de Rode Duivels. Hij kan makkelijk in de steuin van de spitsen spelen, en hij kan makkelijk centraal op het middenveld spelen. Het liefst zie ik hem in de steun van de spitsen spelen, en als de tegenstander sterker is het team heeft het moeilijk, dan centraal op het middenveld. Misschien is dat ook het nadeel van Kevin, hij is veelzijdig en kan overal spelen.

 • Peter Bielen

  De vraag had eerder moeten zijn, waren de Belgen zo sterk of de schotten zo zwak? Zo veel ruimte weggeven bij het eerste doelpunt en twee maal afgestraft op stilstaande fases is echt wel on-Schots. De toekomst zal het ons vertellen....

 • Willy Govaert

  Oordelen na 1 match is compleet zinloos .

 • Roger Deprez

  Het voordeel van Kevin is dat hij verschillende plaatsen kan spelen iets wat Hazard niet kan omdat hij een speler is met één zeer goede actie als hij ten minste geen dubbele dekking krijgt. Kevin heeft ook niet het karakter om iets op te eisen, alhoewel hij op bepaalde plaatsen van het elftal wereld klasse is. Een slimme trainer bouwt zijn elftal rond een speler van wereld klasse en ook in dienst van hem, en liefst omdat elke aanval over het middenveld gaat.

 • Hans Peeters

  Meest overroepen speler ter wereld..