Exclusief voor abonnees

Hugo Camps: “De basis van het succes van de Rode Duivels is door Dick Advocaat gelegd”

ANP

De Nederlandse Eredivisie heeft een punt gezet achter de competitie. Kampioen en degradanten voorlopig onbekend. Jammer voor Dick Advocaat die met Feyenoord een geweldige rush had ontketend en derde stond in het klassement. Toen Advocaat kwam, vertoefde rood-wit in de kelder onder leiding van legende Jaap Stam.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ivan Smissen

  Thomas Bartoli, Van Moer was international van '66 tot '82. In die periode plaatsten de Rode Duivels zich voor maar 4 van de 9 EK's en WK's. Ze speelden op die 4 toernooien in totaal 14 wedstrijden waarvan ze er slechts 5 wonnen. Ze speelden de finale van het EK in '82 waaraan in totaal slechts 8 landen deelnamen met slechts 1 overwinning in het hele toernooi. Inderdaad niet te vergelijken.

 • Thomas Bartoli

  Welk succes ? Ze hebben de generatie van Van Moer nog steeds niet geevenaard , die speelden de finale van het EK met een ploeg die niet half zo veel talent had. De huidige Rode Duivels speelden vooral voor de tribune en voor instagram. Met de hakken over de sloot tegen Japan, moesten er tegen Brazilie al verdiend uitgelegen hebben en tenslotte terecht gewipt door Frankrijk na welgeteld 1 keer aan het Franse doel verschenen te zijn . Dus euh, welk succes ?

 • Willem Leeuw

  Dickie staat garant voor succes. Vanuit de basis een degelijk team opbouwen kan hij als de beste.

 • Gino Devos

  hahaha man toch dat is te gek voor woorden