Exclusief voor abonnees

Gaan Martínez en KBVB ook na EK met elkaar door? Onze chef voetbal schat de kansen in: “It’s all about the money”

Onze chef voetbal schat kansen van verlengd verblijf Martínez in
PN Onze chef voetbal schat kansen van verlengd verblijf Martínez in

Een hartelijke, dikke kus van vrouwlief Beth.

Het was donderdag even voor middernacht, en het koppel Martínez & ­Thompson geneerde zich niet, in de ­catacomben van het Koning Boudewijnstadion. Duidelijk at ease, samen ­ongedwongen.

Algemeen – met name in de spelersgroep en onder de mediamensen – wordt aangenomen dat Roberto Martínez na het EK volgende zomer, als zijn contract bij de federatie afloopt, afzwaait als bondscoach der Belgen. Maar is dat wel de realiteit? “On verra”, luidt het officiële antwoord van Mehdi Bayat, voorzitter van de KBVB en adept van het eerste uur van Martínez.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marko Decandt

  Vind Martinez ne sympathieke gast, maar als hij meer centen wilt, zou ik hem zeggen, eerst een prijs winnen, dan pas meer centen. Want in het VTM nieuws werd zijn loon vergeleken met Zidane en Löw, maar die gasten hebben wel CL en WK gewonnen, dat is wel al wat. Daarbij gezien wat een ploeg je ter beschikking krijgt en dan nog niets halen, vind ik dit persoonlijk wat zwakjes.

 • alfons moons

  Hoe weten jullie dat niet ? KPNY zal wel zeker de nieuwe trainer worden van de NP; Martineze -die het uitstekend gedaan heeft- verkast naar Spanje ! Ze willen nu eens een trainer zonder diploma en die er geen jota van snapt; WAS jaaaaaren geleden een top/wereldspeler. Nu een karikatuur van zichzelf.

 • Pol Van Gils

  Met kerst een mooi afscheidscadeau geven en doei... naar het EK werken met een toptrainer!!! Zeg niet dat hij slecht is maar absoluut totaal geen toptrainer anders hadden we het WK gewonnen.

 • eddy willems

  Voor mij mag hij weg gaan, heeft met deze generatie weinig laten zien. Is teveel vriendjes trainer.

 • André Christiaens

  Dat hij maar snel verdwijnt zoals zijn aansteller die ook voor de rijzende zon heeft gekozen. Klasse spelers thuis laten en vriendje selecteren om gewoon op de bank te zitten, maar wel een echte RD die bewezen heeft een 100% meerwaarde voor de ploeg te zijn thuis laten, schande.