Ga jij samen met 3 vrienden naar het WK in Brazilië?

Kos

Geen kaartjes meer kunnen bemachtigen voor wedstrijden van de Rode Duivels in Brazilië? Of vond u ze gewoon te duur? Wel, vanaf vandaag lanceren wij een spel dat u zomaar een trip richting Brazilië kan opleveren! Het opzet is simpel: probeert online 3x te scoren tegen de robokeeper en los daarna de wedstrijd- en schiftingsvraag op zodat we na 3 juni 2014 kunnen bepalen op welke plaats je in onze ranglijst staat. Per dag kan je éénmaal meespelen, dus waag zeker meermaals je kans!

De top 10 wint een duoticket voor België-Tunesië, nummers 11 tot en met 20 winnen een nieuw shirt van de Rode Duivels. Als klap op de vuurpijl mag de top 5 het voor aanvang van de match tussen België en Tunesië tegen elkaar opnemen in een penaltytoernooi met de echte robokeeper. De winnaar daarvan mag samen met 3 vrienden naar Brazilië, voor de wedstrijd tegen Zuid-Korea.

WAAG UW KANS!

Om u even een indicatie te geven, hebben we hieronder al enkele video's gezet om u warm te maken voor de confrontatie met de échte robokeeper. Lionel Messi maakte er al kennis mee, en ook op het Gala van de Gouden Schoen was de doelwachter aanwezig.