FT België. Erwin Lemmens blijft Rode Duivels trouw - Lommel blijft ondanks puntendeling leider in 1B

Photo News
Hoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

Lommel blijft ondanks puntendeling leider

Lommel heeft op de vierde speeldag in divisie 1B vrede moeten nemen met een 2-2 gelijkspel op het veld van Roeselare. De bezoekers stonden al na 24 minuten 0-2 voor, maar gaven die vroege bonus nog uit handen.

Desondanks blijft Lommel, dat vorig seizoen uit de eerste amateurklasse promoveerde, leider. Westerlo, dat met 1-3 ging winnen bij Oud-Heverlee Leuven, naderde wel tot op één punt. Beerschot Wilrijk, vrijdag al met 1-0 te sterk voor Union Sint-Gillis is op twee punten derde. Morgen geven hekkensluiter KV Mechelen en Tubeke elkaar nog partij.

Photo News
Photo News

Twitter drijft de spot met AA Gent na slippertje

Slippertje gisteren op de sociale kanalen van AA Gent. De Buffalo’s officialiseerden de transfer van Arnaud Souqet van Nice, maar bij de melding op de clubwebsite postte het een foto van Vincent Koziello - ex-speler van Nice en tegenwoordig spelend voor FC Köln. Enkele aandachtige Twitteraars hadden het meteen in de smiezen. Even later werd het foutje alweer rechtgezet. 

Erwin Lemmens blijft Rode Duivels trouw

Erwin Lemmens blijft de Rode Duivels trouw. De keeperstrainer ondertekende een nieuwe overeenkomst van twee seizoenen. Lemmens is sinds 2013 aan de slag bij de Rode Duivels. Naast de nationale ploeg heeft de 42-jarige voormalig doelman ook de keepers van Lokeren onder zijn hoede.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudi De Groof

    Twitter ontplofte bijna. Ongekende chaos op de sociale media.