Exclusief: de Hazards over hun vier voetballende zonen

Photo News
Thierry (48) en Carine (50) Hazard blijven graag op de achtergrond. Uitzonderlijk stonden ze ons toch een interview toe, niet vergeten hoe we hen zeven jaar geleden thuis in 's Gravenbrakel opzochten na het debuut van de 17-jarige Eden voor de Rode Duivels. Anno 2015 is Eden Hazard over heel de wereld een ster. Maar zo zien ze hun kinderen niet. "Ze leven al bij al eenvoudig."

Carine: "Er zijn wel mensen, jonge kinderen, die nog denken dat Eden thuis woont. Ze bellen aan: 'Is Eden er?' (lacht) Maar er zijn ook mensen die kilometers ver rijden om gewoon te zien waar Eden of Thorgan gewoond hebben. Zelfs Duitsers of Japanners. Zij brengen zelfs cadeautjes mee."

Thierry: "Eden is jong. Waar hij ons verrast heeft, is zijn wens om snel een familie te stichten. Hij is op zijn 24 al vader van twee kinderen en gaat daar met veel maturiteit mee om."

Thierry: "(lacht) Het enige waarmee Eden in opspraak kwam, was de 'hamburgeraffaire' (Hazard ging in 2011 tegen Turkije uit onvrede na een wissel buiten het stadion een hamburger eten, red.). Als dat het enige 'erge' is dat hij in zijn carrière zal uitspoken, mogen we niet klagen (lacht)."

Carine: "Eden maakt er nu vooral grapjes over. Toen hij laatst Georges Leekens zag bij een vriendschappelijke wedstrijd, vroeg hij of hij al een hamburger was gaan eten (lacht).

LEES HET HELE SPRAAKMAKENDE INTERVIEW IN HET LAATSTE NIEUWS, HIER OOK DIGITAAL TE VERKRIJGEN.