Exclusief voor abonnees

Ex-verdedigers over zorgenkind bij Rode Duivels: "Kompany & Vermaelen die alles spelen op WK? Dan heb je meer kans om lotto te winnen"

Vervoort, Staelens & Demol.
Florian Van Eenoo photonews Vervoort, Staelens & Demol.
't Zal deze week weer onvermijdelijk gaan over Radja Nainggolan - andermaal terug van weggeweest. Maar veel crucialer: hoe zit het met de defensie van de Rode Duivels? Ex-verdedigers Stéphane Demol (51), Lorenzo Staelens (53) en Patrick Vervoort (52) - samen 140 caps - scherp en onversneden: "Zonder Kompany én Vermaelen halen we op het WK de halve finales niet."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Wat ben je hiermee nog ? En Defour, Chadli,Witsel,Ciman,januzay wat doen die bij deze kern nog ???

 • Ann Janssens

  Alderweireldt heb je altijd nodig!

 • Johan Billiet

  Kompany en Vermaelen zijn, met alle respect, zowat fin de carrière, en vormen derhalve geen wissel op de toekomst en zouden niet meer in een selectie moeten opgenomen worden...

 • John Klop

  Als ge nooit de matchen gespeeld hebt die Kompany speelde op hoog niveau zou ik toch zwijgen jongens! Jullie rookten nog sigaretten op de bank!