De bondscoach vloekt: twee sterkhouders van Tottenham out voor interlands tegen Zwitserland en Nederland

Photo News

Domper voor Roberto Martínez. Jan Vertonghen en Moussa Dembélé zijn zo goed als zeker out voor de interlands tegen Nederland (vriendschappelijk) en Zwitserland (Nations League). Dat bevestigde Tottenham. Het duo mist ook het Champions Leagueduel tegen Barcelona. “Ze zijn niet inzetbaar voor de internationale break”, zegt coach Mauricio Pochettino. Een streep ook door zijn rekening. Door een blessuregolf mist hij tegen Barça ook Dele Alli en Eriksen.

Vertonghen en Dembélé moesten zaterdag tegen Huddersfield vroegtijdig naar de kant. Vertonghen voelde iets in de hamstring schieten, speelde na verzorging verder, maar bleef na de rust in de kleedkamer. Dembélé klaagde dan weer over pijn in de dij. Ook hij werd tijdens de pauze gewisseld. Ook Kevin De Bruyne, pas terug na een knieblessure, past voor de interlands.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frankie bressinck

  Tottenham werd van het kastje naar de muur gespeeld, het kon gemakkelijk 2-7 zijn geweest. Noemt me dat een topploeg? En die omhoog gevallen trainer zal nu wel weten wat Vertonghen, Dembele en Delle Alli waard zijn zeker?

 • Tygra Schepens

  Goed voor de jongere gasten om hen te bewijzen. Weelde genoeg voor de trainer.

 • eric debanne

  Goed nieuws voor de vervangers eh ...!

 • antonio locorotondo

  Zonder die 2 zijn ze sterker,en zeker niet met Tielemans, heb jij zijn prestaties gezien in Frankrijk??

 • dretie munkies

  Het is duizendmaal erger voor Pochettino en Tottenham !