Bondsvoorzitter Bayat wil verder met Martínez: “Ons doel is om het EK te winnen”

Bondsvoorzitter Mehdi Bayat wil het EK winnen. Dat vertelt hij in een gesprek met Gilles De Bilde. “We moeten voor het maximum gaan, dat moeten we durven zeggen.”

“Ik moet als voorzitter van de voetbalbond geen schrik hebben om te zeggen dat het ons doel is om het EK te winnen”, aldus de 40-jarige Bayat. “Het is na deze prestaties moeilijk om te zeggen dat we alles match per match gaan bekijken.”

“En Roberto Martínez? Ik vind dat hij geweldig werk levert. Het zou niet slecht zijn om nog twee jaar met hem verder te gaan, tot het WK in Qatar. Een geldkwestie? Roberto heeft al bewezen dat hij heel loyaal is. En we hebben ook andere elementen, zoals natuurlijk de spelers en het land dat hij erg apprecieert. Hij voelt zich steeds meer Belg.”

rv17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Zolang hij een paar RSCA-spelers opstelt zal hij voor de boeren nooit een goede trainer zijn.

 • louis meuleman

  Louis Meuleman Het kan toch niet dat de voetbalbond gekke bedragen gaat betalen om Martinez te houden als trainer en dit met belasting geld er zijn genoeg goede trainers in Belgie

 • erwin cools

  Martinez is top trainer waarom toch altijd negatief... . De Belgen kunnen EK winnen. Er zijn maar 3 Goei bij Italië Spanje en België de rest moeten ze geen bang hebben.

 • Luc Vandamme

  Het is niet door een dure ploeg te hebben dat je de beste bent er zijn daar al een paar speler die niet meer bij de rode duivels horen. En Martinez die gaat wel veel scouten maar sorrywat hij soms van spelers wil me aan vangen en steeds hetzelfde 75% van de spelr komen of hebben bij anderlecht gespeeld.

 • Paul Philippaerts

  Die anderen gaan ook allemaal om te winnen. Dus dat wordt knokken. En het hangt dikwijls maar van een goaltje af. Dus je moet veel chance hebben.