Batshuayi: “Goals zijn mijn vitamines”

REUTERS

Michy Batshuayi deed wat van hem verwacht wordt - scoren. Zoals zo vaak. “Goals zijn voor mij als vitamines. Ik leef ervan”, lachte de spits achteraf. Al zag ook hij dat het niet de beste wedstrijd was die de Duivels ooit gespeeld hebben. “Het was moeilijk. Voor mij, en voor veel andere spelers. De omstandigheden waren niet ideaal. Op verplaatsing, op een moeilijk veld. Maar we zijn efficiënt geweest in de beginfase. Dat heeft zich terugbetaald in twee snelle doelpunten.”

En dus kijkt Batshuayi - met heel België - al vooruit. “We hebben zes op zes gepakt. We staan drie punten voor op onze achtervolgers. En we zijn België: we kijken niet achter ons, alleen maar vooruit.”

REUTERS
EPA1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Thys

    een beetje flauw voetbal, een beetje willen maar niet echt kunnen. Veel breien en uiteindelijk weinig tonen.Speel sneller en naar voor i.p.v als je éénmaal vooraan bent terug naar achteren te spelen.Zo maak je jezelf moeilijk en kunnen gemakkelijk tegendoelpunten gemaakt worden !