Analisten over eerste basisplek Vanaken: “Hij is een klassespeler”

Hans Vanaken kreeg in het Koning Boudewijnstadion tegen San Marino zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels. “Hij is de beste speler in de Jupiler Pro League. Een klassespeler”, klonk het bij Jan Mulder. “Hij zal vandaag niet veel verdedigend werk moeten opknappen”, weet Marc Degryse. “Leuk dat hij voor eigen publiek mag tonen wat hij in z'n mars heeft. Hij verdient dit.”

rv3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lu marissen

    Heeft Van Aken tweede helft nog meegedaan? De tegenstand stelde niet veel voor maar Tielemans was eigenlijk de beste man op het veld al zal dat tegen sterkere tegenstanders wel moeilijker zijn

  • Roger Deprez

    Vanaken zijn optreden bij de duivels was zeer aanvaardbaar, in alle geval beter als Tielemans en als hij Kevin wil weg spelen zal hij nog heel veel boterhammen moeten eten zo te zien.

  • Urdi De vos

    Wordt mottig van die analisten die door Verhaeghe betaald worden, Vanaken is veel te zwak voor de RD. Veel balverlies en veel te traag werd er afgelopen door amateurs.