Exclusief voor abonnees

“Origi & Januzaj: neem een voorbeeld aan Mertens & Chadli”

.
Rv / PN .

“Zo een Hans Vanaken, die stilaan toch ook nadrukkelijk de neus aan het venster steekt om eens in de basis te beginnen, moet ongetwijfeld gedacht hebben: ‘Dit kan ik ook, hoor.’”

“Op de aanvallende posities hebben Januzaj en Origi veel te weinig gebracht om de vaste waardes onder druk te zetten. Van hen hebben we tijdens de rust op VTM zelfs geen beelden moeten tonen - zó onzichtbaar. Als je dan eens de kans krijgt om je te tonen - ook al is het tegen een slechte tegenstander - dan moet je minstens goesting uitstralen.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc germeau

  Nederland speelt voetbal, wat de RD exact doen weet ik veel, maar voetbal is het niet...

 • Johan Maes

  heb gisteren gewoon naar voetbal gekeken , Duitsland - Nederland !!! Nederland die steeds voetbal blijft spelen en hun supporters nooit teleurstelt !! Ook mij, als Vlaming nooit teleurstelt !!! Nederland Europees kampioen !!!!!!!

 • Raymond De Ridder

  De schuld op de reservespelers steken is nogal klein. Wat doet Carasco nog in die ploeg? waar liep De Bruyne, wat was zijn opdracht en Tielemans, die mekkert een ganse match, maar geeft geen enkele deftige pass.

 • Christian Appels

  Niet te veel klagen .we zijn gewonnen. Andere spelers hebben hun kans ook eens gekregen .en martinez heeft eens iets anders uitgeprobeerd en dat was niet zo goed verlopen. Maar uiteindelijk hebben we gewonnen. Naar de volgende match

 • marc calleeuw

  En Tielemans niet vergeten,die was ook slecht,achteruit spelen en verkeerde passen.