Exclusief voor abonnees

“De Rode Duivels wonnen. Vergeet al de rest”: onze Chef voetbal ziet hoe match in Cyprus enkel herinnerd zal worden om de goal van feestvarken Eden Hazard

Photo News
De verplaatsing naar Cyprus in maart 2019 zal in de annalen enkel herinnerd worden om het doelpunt van het feestvarken, Eden Hazard. Hij zette zijn handtekening onder zijn 100ste cap. De Rode Duivels wonnen. Vergeet al de rest.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  De Rode Duivels hadden deze wedstrijd met 8-0 moeten winnen. Het mag Hazards wel zijn favoriete tegenstander zijn, ik heb weinig gezien van hem behalve dat ene goal. . De tweede helft was gewoon slaapverwekkend. Had dan het tweede team opgesteld, die hadden deze wedstrijd ook " zakelijk' en saai gewonnen.

 • René Schoeters

  Ben in slaap gevallen in de tweede helft!

 • Christiaan Goethals

  Ik heb nog nooit een eerste op de ranglijst gezien met zo weinig eergevoel.

 • Johny Lotthior

  Na die 2 matchen vind ik dat Batshuayi nog niet het potentieel heeft van Lukaku, maar hij is ook een speler die een hele match onzichtbaar is en dan plots in blessuretijd een pareltje scoort.

 • Jan Boden

  In dat soort wedstrijden valt niet veel eer te behalen. Op een zakelijke manier een overwinning behalen is ook een kwaliteit.