Rijverbod voor Junior Edmilson nadat hij met Mercedes liefst 60 (!) km/u te snel rijdt

rv

De beroepspolitierechtbank heeft het rijbewijs van voetballer Junior Edmilson (24) ingetrokken na een forse snelheidsovertreding. De voormalig flankaanvaller van Standard werd op 15 februari 2017 om 11 uur 's morgens geflitst op de A602 in Ans. Met zijn Mercedes haalde hij 150 km/u terwijl de maximumsnelheid er 90 bedraagt. De Luikenaar, die nu uitkomt voor het Qatarese Al-Duhail, kreeg voor die overtreding al in januari drie maanden rijverbod en 800 euro boete, waarvan de helft met uitstel. In beroep werd twee derde van zijn rijverbod uitgesteld.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Alles in de voeten en niets in hun bovenkamer !!!

 • Rigobert Deleu

  Hij zit in Qatar daar is het rijverbod al niet van toepassing , dus 800€ boete met de helft uitstel . Ferme straf ?????? Voor weinigen weggelegd, zoveel verdienen en bijna gratis met zón overtreding wegkomen .

 • Ivan Gabriels

  Op de autostrade zie je,alleen dure wagens snel rijden.Zolang je geen scandinavise rechtspraak toepast,snorren rijken erop los.Wat maakt idd 800£ voor ne profvoetballer uit...Pinuts!

 • Paul Willems

  Veel te milde straf voor een mogelijke doodrijder. Justitie trekt op niks .

 • Patrick Van Mieghem

  En hij huurde een chauffeur,betaalde de belachelijke boete en deed gewoon verder...