Exclusief voor abonnees

Peter Croonen blikt vanop de fiets terug op de heisa van de voorbije weken: “Mijn dubbele pet is misschien niet wenselijk”

Peter Croonen op de fiets.
Peter Croonen op de fiets.
Het jaar van de bevestiging is altijd moeilijk. Kijk naar Peter Croonen (50). Vorig jaar als kopman van Racing Genk de titel gepakt. Maar in coronatijden werd zijn club pas zevende, bleek de Pro League onder zijn voorzitterschap meer dan ooit een krabbenmand. Op de fiets, in zijn Limburg, blikt Croonen terug op de heisa. “Is die dubbele pet wenselijk? Misschien niet.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Kneepkens

  Tim Mechelen kreeg hetzelfde bedrag . Dat geld extra is wat de ploegen die de laatste speeldag nog een thuiswedstrijd hadden te vergoeden . Weet waarover je praat . En wat is een pol waart ? Als alle dingen beslist moeten worden via een pol van de krant

 • FRANK BERTELS

  Jullie luisteren niet naar de supporters ,alleen eigen money telt 18 ploegen geen play offs wilden de meesten

 • Norbert Deploige

  Meerderheid van de fans koos voor 18 ploegen ? In deze krant toch . Gelieve dan ook rekening te houden met alle kranten dan en ook met de Waalse kranten. Dan bestaat er pas objectiviteit.

 • Luc Verstraelen

  Dubbele pet is misschien niet wenselijk?Laat die misschien maar weg,te vervangen door zeker.En dat Bayat als voorzitter van de voetbalbond zijn dubbele pet ook maar aan de kapstok hangt.

 • Stefaan De block

  Iemand die zelf aan het roer zit bij R. Genk, die vooral G5 minded is, die dan tegelijk de belangen zou moeten dienen van alle clubs in de Pro League... Onpartijdig? "Beste oplossing", zegt hij? Voor wie? Zijn reacties op de gestelde vragen zijn vooral ontwijkend en ongefundeerd. De G5 zien liefst een competitie met enkel de G5 die dan 10 keer op een seizoen tegen elkaar spelen. De poll was nochtans duidelijk : meerderheid van de fans koos voor een competitie met 18!!