Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal vraagt zich af of we nog wel met de beste Hazard naar het EK kunnen: “De vraag opwerpen is al een paniekschot”

Onze chef voetbal over de nieuwe enkelblessure van Eden Hazard.
EPA Onze chef voetbal over de nieuwe enkelblessure van Eden Hazard.

Opnieuw een barstje in de zone van de enkel. Wat een – excuseer ons de term – snertseizoen voor Eden Hazard. Zijn droomtransfer draait uit, althans dit jaar, op een nachtmerrie. Nadat eerder een spierscheur hem in augustus van de velden hield, was hij tussen eind november en midden februari ook al out met een minuscule breuk in de enkel. Deze nieuwe blessure kost mogelijk alweer een revalidatieperiode van twee tot drie maanden. Sommige Spaanse media maken al gewag van “Einde seizoen.”

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wendy Vandereyken

  Ook met Hazard worden we geen Europees kampioen.

 • Carlos Simonis

  Rudy Verlinden u zegt de juiste woorden. Dat valse bescheidenheid moet eraf, de RD moeten de plein opkomen van: "Wij zijn de beste !" De tegentanders moeten schrik hebben, dat de RD op nummer 1 staan op de Fifa-ranking zegt hun totaal niets. Het gaat niet erom wat op papier staat maar op het veld. Dit geweldig elftal is nu op z'n top, nu moeten ze een echte prijs binnen halen. Geen 4e, 3e of 2e plaats, maar kampioen spelen op het EK. Dit elftal kan dat.

 • rudy verlinden

  De groep is meer dan goed om EK te winnen...er moet nog 1 ding bij ...de over mijn lijk mentaliteit...DAT is wat het verschil maakt om kampioen te worden...rode duivels zijn nog teveel lammetjes op dat gebied...komaan jongens wat meer karakter..

 • LUC HUON

  Dit team had zijn piek in 2018, wat volgt gaat in dalende lijn, voor geen enkele positie is er een evenwaardige vervanger. Wilmots heeft de ploeg gefnuikt in de groeifase en Martinez heeft er de max uitgehaald, en nu is de tand der tijds coach.

 • marion vermoet

  Jacky,denk dat Messi en Ronaldo nog iets meer trappen hebben gehad,en meer wedstrijden hebben gespeeld......?