Ondanks jaar uitstel: Panini heeft nu al stickerboek van EK

Exclusief UEFA Euro edition 2020™ Preview stickeralbum.
Panini Exclusief UEFA Euro edition 2020™ Preview stickeralbum.
Geen EK voetbal deze zomer, maar dat houdt Panini niet tegen om toch al een exclusief stickeralbum uit te brengen in aanloop naar Euro 2020. Wegens de coronapandemie wordt er extra ingezet op online verkoop en ruilen op afstand.

Goed nieuws voor alle verzamelaars van voetbalstickers. In afwachting van het uitgestelde EK dat pas volgende zomer zal doorgaan, brengt Panini - op verzoek van fans over de hele wereld - eind deze maand een speciaal UEFA Euro 2020 Preview stickeralbum uit om de plakkende vingers van de trouwe verzamelaars bezig te houden. 

Het voetbalalbum telt 72 pagina’s en zal bestaan uit 528 stickers. De collectie bevat reeds alle gekwalificeerde landen - waaronder België - en een introductie van de zestien landen die via play-offs nog in de running zijn voor het voetbaltoernooi. De stickers met het nationale embleem en de aanvoerders van elk team zullen in speciale materialen geproduceerd worden.

Panini stickeralbum.
Panini Panini stickeralbum.

De Panini Groep produceert zijn stickeralbums in het Italiaanse Modena. Door de coronacrisis zal de verkoop en verhandeling licht aangepast worden. Zo wordt er extra aandacht besteed aan de online verkoop, en aan hulp bij het ruilen op afstand. Om verzamelaars te ondersteunen bij het complementeren van het album, zal er een box met 120 stickers verkrijgbaar zijn. Op die manier is het makkelijker om alle stickers te bemachtigen.

Lees ookWelke (ex-)Rode Duivels zijn straks transfervrij of gaan hun laatste contractjaar in?
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.