Nóg een aanwinst voor Anderlecht, actief Essevee en nieuwe spits voor Man United: de opvallendste wapenfeiten van Deadline Day op een rij

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De laatste dag van de wintermercato zit erop. Anderlecht, dat nog drie inkomende transfers deed, en Zulte Waregem waren de meest actieve Belgische eersteklassers. In het buitenland bleven de echt grote transfers op deze Deadline Day uit. Hieronder krijgt u de laatste wapenfeiten op een rijtje:
Kemar Lawrence.
Photo News Kemar Lawrence.9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joery Goubert

  Je kan niet met 11 kinderen spelen. Dit is wat gebeurd is met anderlecht. Daar moeten talenten bij komen, spelers met ervaring. Alleen zo kan je de jeugd verder verkopen met winst.

 • François Nuyts

  Versterkingen , dat zal nog moeten blijken in de nabije toekomst zeker ... Nu , ik blijf dit sowieso competitievervalsing noemen hoor .

 • Louis Vanarwegen

  België het beloofde landje van de 2e of 3e rangs voetballer, binnen gelootst door onze welgekende eerlijke en betrouwbare voetbal makelaars, hello waar zit en blijft onze jeugd?? nationale ploeg innen 10 jaar ranking 50 in het beste geval...?

 • Peter Debrouwer

  Waar zou die Cobbaut naartoe moeten ? 1B ? Zo'n overroepen speler !

 • Merijn Desseyn

  Wat zou de grote Vincent Kompany hier allemaal van denken?