Mooie geste van Mignolet: Club-doelman schenkt truitje aan baby Pia

Twitter Simon Mignolet

Redelijk wat frustraties bij Club Brugge na de 0-0 tegen Galatasaray in de Champions League. Ook Simon Mignolet voelde dat er meer inzat, maar de doelman relativeerde het puntenverlies op Twitter. “Er zijn nog belangrijkere dingen in het leven dan de Champions League! Mijn truitje van vandaag gaat naar Pia”, schreef Mignolet. Een knap gebaar. Voor baby Pia werd via een sms-actie in een mum van tijd 1,9 miljoen euro opgehaald om een medicijn te kopen tegen de zeldzame spierziekte waar het meisje aan lijdt.
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • An Vercruysse

  club heeft een goei match gespeeld,mignolet goeien bal gepakt,verdiende te winnen. Maar is het nodig om alyijd de sympathiekste te willen zijn??? Dit had evengoe anoniem gekunt,zoals die ander miljoen mensen die hebben ge'smst.

 • jammy cappon

  Prachtige geste van een super mens en super keeper!

 • Jacques De Meulemeester

  Proficiat Simon aan u en de ganse ploeg maar wat me tegen de borst stootte was de commentaar van Vanhaezebrouck, die de Belgische ploegen met de grond gelijk maakte. Niet bekwaam, te traag, technisch een nul... Raakt niet meer aan werk als trainer. Wie zou nog zo'n klungel willen die de beste ploeg van 't land probeert te kraken, die hem totaal niet wil en liever mijn schoonmoeder als trainer zou nemen... Doet het pijn, Heintje!

 • Johan Maes

  Als al die voetballers nog maar één maand wedde schenken , kunnen er véél meer kindjes worden geholpen !!

 • RUDI FRIEDRICHSEN

  Zal dat truitje niet te groot zijn voor pia?