Exclusief voor abonnees

Marc Degryse interviewt wereldtrainer op pensioen Louis van Gaal aan de hand van 10 memorabele momenten: “Een trainer moet voet bij stuk houden”

Photo News
Louis van Gaal (68) heeft een boek geschreven. En daar hoort een stoet interviews bij. Eén daarvan dat met onze analist Marc Degryse, afgelopen dinsdag in Amsterdam. Louis van Gaal being Louis van Gaal: “Een trainer moet voet bij stuk houden.”

Marc had vooraf besloten om aan Louis van Gaal tien episodes uit zijn carrière voor te leggen en die zélf te rangschikken naar waarde. Van Gaal mocht tijdens het interview de top 10 van Marc naar ­eigen goeddunken door elkaar halen en dat toelichten.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mark Marken

    @Rudi Swinnen, Robben, Van Persie, Sneijder, Wijnaldum zijn een samenraapsel van spelers volgens jou? Grapjas.

  • Rudi Swinnen

    Op het WK in Brazilie in 2014 behaalde hij met zijn veredeld samenraapsel van spelers een mooie 3 de plek . Met hem als bondscoach had Belgie volgens mij niet verloren in de kwartfinales van Argentinie en hadden WIJ een dikke kans op de wereldtitel .

  • Gerd Bonte

    arrogant of niet...een zeer goede trainer en voetbal-kenner!! Altijd fan geweest van Louis!