Manager De Bruyne: “Ploegen screenen makelaars meer, bij Club moet je een document invullen met heel aantal gegevens”

Patrick De Koster.
Photo News Patrick De Koster.

Patrick De Koster, de makelaar van Kevin De Bruyne en stichtend lid van de makelaarsvereniging, snapt dat de perceptie één jaar na Operatie Zero nog steeds niet goed is gekomen. “We hebben ons als vereniging ook meteen gedistantieerd van die zaak. Maar tóch heb ik het gevoel dat er wel degelijk zaken zijn veranderd”, benadrukt hij.

“Ik zal een voorbeeld geven. Als je een transfer doet bij Club Brugge, vragen ze je daar een document in te vullen met een heel aantal gegevens. En Club is lang niet alleen. De ploegen screenen de makelaars veel meer.” Ook Anderlecht wil eerst en vooral natrekken op welke rekening makelaarscommissies terechtkomen. De Koster: “Je voelt echt dat ze meer voorzichtigheid hebben ingebouwd. Ik heb daar geen problemen mee. Als je correct werkt, mag dat geen probleem vormen.”

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • patrick morel

    Yep en de vogels kunnen praten. Voetbal, veel geld, veel zwart geld, te veel geld op het perverse af, louche figuren en maffiatoestanden.

  • Coen Geurts

    Dat is toch gewoon "Mensenhandel".