Exclusief voor abonnees

Kan België wereldkampioen worden met Lukaku in de spits? Onze Chef Voetbal: "Ja, als hij geen genade toont"

Photo News
De kwalificatie ligt achter ons, nog een halfjaar en dan staat deze ­generatie met Roberto Martínez aan het roer voor de grote waarheid. Een finale van een Wereld­beker haal je niet zonder een vlot­scorende spits — dat bewijst de ­geschiedenis. Alle ogen zijn vanaf nu tot in Rusland gericht op ­Romelu Lukaku. Zijn enige missie: scoren, in goede en kwade dagen. Kunnen we daarop rekenen?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dave Janssens

  ""Droom maar verder ! 3 matches en dan komen ze naar huis De beste generatie ooit maar ze pakken nooit geen prijs ! Waarom ? Er is geen ploeg !"" Nog zo ne slimme. 'Er is geen ploeg'. Neuh... Er zijn ook geen supporters want op u zullen we best ook maar niet al te veel rekenen zekers.

 • Roberto Cariati

  Tegen de dikke ploegen zijn ze zo eruit tot nu hebben ze maar alleen cafe ploegen als tegenstander gehad

 • Hendrik Hollemaert

  Laat ons match per match bekijken.

 • Conrad Curze

  Amai. Iedereen is hier weer heel positief.... of we een match winnen of verliezen zal van de dag en de vorm afhangen. Wie weet groeien de RD naar hun beste vorm in Rusland en zien we fantastisch voetbal. 10 jaar geleden was dat onmogelijk, nu kan het. Hier wordt al afgebroken voor er 1 min gespeeld is. Zielig.

 • frank voorspoels

  Met Lukaku zeker al niet . De Bruyne moet spelverdeler worden en in de spits moet al zeker Mertens spelen . Naigolan moet e rook altijd bij zijn als harde noot op het middenveld .