Exclusief voor abonnees

Johan Boskamp over de rel bij ‘Veronica Inside’: “Ik heb al veel ruzietjes meegemaakt, maar dit is ongezien”

De mannen van 'Veronica Inside' (vlnr.): Wilfred Genee, Rene van der Gijp, Johan Derksen en Jan Boskamp.
ANP Kippa De mannen van 'Veronica Inside' (vlnr.): Wilfred Genee, Rene van der Gijp, Johan Derksen en Jan Boskamp.
Komt er na 20 jaar een einde aan de spraakmakende Nederlandse voetbaltalkshow met Johan Boskamp, René van der Gijp en Johan Derksen? De kans is groot, sinds een week leven Gijp en Derksen op voet van oorlog met presentator Wilfred Genee. “Ik denk niet dat ze samen nog op vakantie gaan”, zegt Boskamp.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronald Mergits

  "Het equivalent van ‘Extra Time’, maar dan op z’n Hollands ?" Extra Time komt nog buurt.

 • ronny vermeulen

  En dit alles voor een onnozele grappige vrije meningsuiting

 • patrick morel

  Financieel zal het wel een aderlating zijn als ik zie wat die gasten betaald kregen, 700.000 € voor de presentator en 500.000 € voor de 2 vaste gasten.

 • Steven Aper

  Weg vrijheid van meningsuiting. Ook in dit land speelt de moreel superieure pers de rol van leermeester met het vermanende vingertje klaar staat, voor wie niet politiek correct is. Welnu, dit mensen ongewild in een keurslijf duwen en is exact wat regimes doen. Dus deze artikels zijn parels voor de zwijnen. Er wordt duidelijk met twee maten en 2 gewichten gemeten. Positieve discriminatie is ook discriminatie.

 • aster magnery

  Ik vraag dit programma dikwijls op via YouTube.Echt een goed programma,ik zou het missen moesten ze ermee ophouden.Is niet zo langdradig en saai als extra time,waar enkel over de VAR,wel of niet buitenspel en steeds over dezelfde club ( Anderlecht ) gepraat wordt.