Guilian Preud'homme zit zondag tussen twee vuren op Sclessin: "Twee clubs van mijn hart, maar ik zal toch voor Rouches supporteren"

Photo News
Guilian Preud’homme (25) is een ­spraak­waterval. Van vliegtuigen over ­voetbal tot papa Michel – zijn vriend voor het leven, amour profond. Net zoals voor Standard én Club Brugge. Een ­gepassioneerde babbel. 

"Dat is een A320 van EasyJet, op de ­Cargo staan twee 747’s en het ­vliegtuig met de blauwe staart is een A330. Ik ken ze allemaal."

Guilian Preud’homme glundert – de ­gelijkenissen met Michel zijn treffend. Copy-paste. Hartelijke glimlach, eenzelfde mimiek. Plaats van het interview: brasserie Belle & Belge op Brussels ­Airport, zijn werkgever. Met zicht op het tarmac. Het is donderdag in de late namiddag, een paar uur voor de wedstrijd van Standard ­tegen Akhisaspor. De zon schijnt, mensen stappen of lopen richting de security om op tijd hun vlucht te halen. Het opnamebandje start. "Ik zal hard genoeg praten." Opnieuw die lach.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.