Gepikeerde Neymar bijt van zich af na onthulling Football Leaks: “Bende slecht geïnformeerde idioten”, ook Meunier reageert

Photo News
Neymar (26) bijt van zich af. De Braziliaanse superster reageerde op de nieuwe reeks onthullingen waar Football Leaks mee op de proppen kwam. Volgens het klokkenluidersplatform strijkt Neymar maandelijks 375.000 euro op voor het groeten van de fans. “Fake news”, repliceert de balvirtuoos van PSG gepikeerd via Instagram. Thomas Meunier spreekt van een ‘fout gerucht’. 

Zijn salaris, zijn belastingen, zijn prime d’éthique, ... Neymar vormt dezer dagen meer dan hem lief is voorpaginanieuws - op een extrasportieve manier. Zijn ergernis verbergen doet hij niet. “Het is routine geworden”, voegt de PSG-aanvaller toe aan een Instagramverhaal van ploegmakker en landgenoot Thiago Silva. “Een schande”, zo zegt die laatste. (lees verder onder de foto)

rv

“Bende slecht geïnformeerde idioten”

Daar bleef het niet bij. Op een Instagrampost van het Braziliaanse medium ‘Globo Esporte’ reageerde Neymar het volgende: “Ik weet niet wat het ergste is: de bron of degenen die erop reageren. “Bende slecht geïnformeerde idioten. Ik ben moe van deze kwaadwillige pers. “Bedankt, God, voor elke liter geduld die je me geeft.”

rv

Ook Thomas Meunier reageert op de hetze. “Het gaat om een ‘ethische premie’, verduidelijkt de Rode Duivel. “Dat gaat om een hoop verplichtingen tegenover de club en haar supporters maar ook verplichtingen voor de speler zelf (professionalisme, respect voor anderen, enz.). Dit heeft niets te maken met een applauspremie.” Meunier spreekt op het einde van zijn tweet van een ‘fout gerucht’. 
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Davy Van Laecke

  Op het wk had hij een premie om zich te laten vallen.

 • Robert De Meulder

  Veel mensen denken nog altijd dat 10 miljoen dollar minder is dan 20 miljoen dollar en laten zich fascineren door deze zinloze toestanden.Binnen 20 jaar heeft hij misschien niets meer en zijn al zijn centen verkeerd geinvesteerd door zo gezegde vrienden en makelaars en sluwe bankiers.

 • Ludo Wouters

  De voetbalgoden beginnen van hun sokkels te vallen. Dat die voetballers het woord respect nog durven uitspreken is boven alle schaamte.

 • Rory Dull

  het raakt hun gevoelige hebzuchtige money ziel....en dan durven deze overbetaalde nooit genoeg hoogeisende ego's in de tegenaanval gaan....shame on you!!

 • Harry Vankrinkelen

  Meunier heeft zich intussen goed aangepast met zijn uitspraken ……...ja als je van Virton komt heb je wel wat te zeggen…………...