Exclusief voor abonnees

Exclusief: onze man in Engeland op bezoek bij Gary Lineker: “Liggen ze in België dan niet aan Kompany’s voeten?”

Gary Lineker.
Polaris Gary Lineker.
Maybe it sounds a bit cheesy…” Gary Lineker (59) dekt zich in voor hij er een flemerige lijn over Vincent Kompany ­uitflapt. Twee landen, twee contrasten. De ex-topvoetballer en het ­gezicht van ‘Match of the Day’ schetst de onvoorwaardelijke liefde voor Kompany in Engeland.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fritz Hajek

  Er is wel verschil tussen noord en zuid. bekijk eens La Tribune en Extratime, op maandag avond. Wat een verschil van niveau is mij dat.

 • kristof chevalier

  We zijn ook maar een heel zielig en triestig landje beste Gary! Respect voor onze absolute toppers is er amper. Wat zouden de criticasters zelf al bewezen hebben in hun leven? Hoed af voor Vinnie! Als sporter, als mens.. Zalige persoonlijkheid! En wat Anderlecht betreft... de keuze voor de oliedollars had veel simpeler geweest! Prachtig dat hij deze aartsmoeilijke opdracht aanneemt!! Simpel is het niet maar hij zal slagen! Proficiat met deze prijs Vinnie! Dubbel en dik verdient!

 • Bruno Boghe

  Kijk he hoe je het draait of keert , Kompany is een groot voetballer en heeft een enorme voetbal kennis . In Engeland weten ze dat en ze zouden hem graag terug in Engeland hebben, omdat ze weten dat als hij bvb terug in Engeland zou belanden als trainer , hij zou zorgen voor opnieuw groot en mooi voetbal , gelukkig voor België houd Kompany heel erg veel van Anderlecht, en hopelijk gunt men hem bij Anderlecht de tijd , want hij zal erin slagen om Anderlecht te laten voetballen zoals Man. City!

 • Ramon Simon

  Omdat hij niet in onze competitie speelde maar in Engeland.

 • françois troch

  Ja in België zijn er veel die denken dat ze iets van voetbal kennen, in Engeland zijn er meer voetballiefhebbers hier zijn het vooral supporters alleen die van hun ploeg kunnen voetballen de anderen worden afgebroken Kompany was en is een grote mijnheer