Engelse fans hebben nieuwe favoriete voetballer en daar is een speciale reden voor

photo_news
Niet Harry Kane, maar Harry Winks gooide gisteren hoge ogen voor Engeland in Litouwen.

Ook Engeland is er weer bij op het WK in Rusland nadat het zijn WK-kwalificatiepoule won. Maar niets dat erop wijst dat 'Albion' straks een nieuwe blamage bespaard blijft. Van goed voetbal was er nauwelijks sprake en het was dikwijls pas in de slotminuten dat de zeges over de streep werden getrokken. Van een feestje vrijdag op Wembley, na winst tegen Slovenië en de zekerheid om het WK, was niet meteen sprake. Gisteravond in Litouwen maakte bondscoach Gareth Southgate er alvast gebruik van om te experimenteren en onder andere Harry Winks (21) zijn grote debuut op het internationale platform te laten maken. De centrale middenvelder van Tottenham maakte meteen indruk om verschillende redenen. 

Winks toonde dat hij een uitstekende pass in de voeten heeft en gaf meteen blijk van veel vista. 96% van zijn 98 verstuurde passes kwamen aan en hij had ook 111 balcontacten. Maar één aspect maakte van Winks meteen een favoriet onder de fans. Hij deed het met voetbalschoenen die ouderwets volledig zwart waren.

getty
getty
getty1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Paul De Schepper

    Wat maakt het uit welke kleur van schoenen ze dragen? Zolang ze er maar goed met spelen.. Het zijn trouwens niet de spelers die altijd zelf beslissen, de sponsor laat hen namelijk graag met andere kleuren spelen, zodat de verkoop alleen maar stijgt.