Dit was Transfer Deadline Day: dubbelslag voor Club, Antwerp haalt fors uit en geen nieuwe spits voor Anderlecht

Michael Verschueren.
Joel Hoylaerts / Photo News Michael Verschueren.
De transferperiode zit erop. Verschillende Belgische ploegen waren nog actief op de laatste dag van de zomermercato. Zo haalde Antwerp liefst vier spelers en haalde Club Brugge met aanvaller Mbaye Diagne en middenvelder/verdediger Eder Balanta nog twee stevige versterkingen naar Jan Breydel. Anderlecht haalde dan weer géén nieuwe spits, volgens sportief directeur Michael Verschueren omdat er “geen betere opties beschikbaar” waren.

Ontdek HIER alle transfers van de zomermercato.

Mbaye Diagne, de nieuwe spits van Club.
Photo News Mbaye Diagne, de nieuwe spits van Club.107 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerry Cle

  De manier waarop Brugge alle beschikbare spelers koopt om Anderlecht te overtroeven toont aan hoe bevreesd men daar is om hun (tijdelijke) topplaats te verliezen. De miljoenen van de CL heeft hun kop zot gemaakt.

 • hans vanden bussche

  Geld moet rollen. Hopelijk rolt de bal nu ook nog de juiste kant op en vindt hij de weg naar de netten!

 • rik cappelle

  Als ge nog uw grote vedetten aan de straatstenen niet kwijt kunt en geen geld hebt om nieuwe spelers te kopen en uw targets niet willen komen met wie moet u dan spelen ? Met jeugd zekers. En Briglia waar zitten de jeugdspelers die wel hun kans hebben gehad vroeger ? Het waren zulk geen goeie hé anders zouden ze bij een andere topploeg zitten. Alé noem er eens ene.

 • Ivan De Bakker

  Aandoenlijk om te horen hoe bezorgd andere supporters zijn voor de jeugd van Brugge. Wees blij, als ze bij Brugge geen kans krijgen komen ze mss voor jullie ploegske sjotten!

 • Hans Willems

  Vele mensen leven precies nog in het verleden. Wat is tegenwoordig het belangrijkste in voetbal? Jeugd opleiden of punten en titels behalen? Chapeau dat je de jeugd een kans geeft, maar je zal er geen prijzen mee pakken.