Exclusief voor abonnees

De voorbereiding van Anderlecht zit erop na nederlaag in Lille: “RSCA heeft een basiself en… een spitsenprobleem”

Antoine Colassin.
Belga Antoine Colassin.
Anderlecht was matig in de laatste test richting competitiestart. Op Lille ging het terecht onderuit: 2-0. Wat hebben we geleerd vandaag? Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen lijst het op.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Cor DeWin

  Het was pas in de laatste 10 minuten toen Verschaeren en El Hadj in de ploeg kwamen dat het wat sneller ging en er gevaar kwam. En die 2 hadden dan in de morgen nog tegen rwdm gespeeld. (Waar Trebel en Vranjes ook goed waren).

 • Lois Verdonk

  Er moeten dringend versterkingen van het bestuur gehaald worden. Er zijn nu al bijna meer spelers als bestuursleden.

 • GILLIS VAN LAETHEM

  Begrijp niet wat Frankie daar nog doet of wil blijven met zo een opgeblazen Kompany voor zich die het warm water heeft uitgevonden , waar is je fierheid Frankie , laat hem sudderen tot ook alle nog overgebleven supporters hem buiten roepen , zowel als speler als manager / trainer .

 • marc castermans

  De match life gezien en het was weer zoals vorig jaar, trage opbouw en heel veel gepingel. Achteraan staat het redelijk, het middenveld mist kracht en diepgang en vooraan is het armoe troef, enkel Doku voldoet aan de verwachtingen. Amuzo en Collasin wegen veel te licht op dit niveau. Bovendien roept Kompany constant vanaf de zijlijn richtlijnen en die verlammen de spelers en ontnemen hen hun spontaniteit. Waar was Vercauteren eigenlijk? Ik vrees dit jaar weer geen top-vijf!

 • Kristof Van ossel

  @jenny Charles,ik heb juist de dames van FCB gezien voor de beker,Hans vanaken wordt misschien opgeroepen voor de red flames,hij mag daar de schoenen poetsen van tessa Wullaert.