Exclusief voor abonnees

De vele gedaantes van Philippe Clement: “Oog voor elk detail”

BELGA
RC Genk-coach Philippe Clement (45) scoorde de voorbije week flink wat ­punten. Naast het veld pakte hij de zaak-Malinovskyi meesterlijk aan, op het veld bracht hij Club Brugge tactisch in de problemen. Getuigenissen over Clement en zijn werk. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Men spreekt veel over F. Clement dat hij naar Brugge zou gaan, als hij slim is gaat hij niet omdat daar alleen maar de titel goed genoeg is. In Genk kan hij nog verder door groeien en word hij op handen gedragen en niet vergeten hij was NIET(?) genoeg voor Brugge toen zich daar kandidaat stellen.

 • danny janssens

  Ik gun Philippe de landstitel. Hij komt niet zomaar op het voorfront. Met Waasland-Beveren met de riemen geroeid die die had. Wel een top seizoen gespeeld. Geen sterallures , voeten op de grond , maar vooral met mooi voetbal. Als Anderlecht supporter kun je hier alleen maar respect voor hebben/tonen.

 • Heimo Davidts

  Een goede trainer.

 • Steven van Nimwegen

  De zoveelste voetballer die trainerke wou spelen, dacht ik. Ik zat er volledig naast, in deze man blijkt wel een topcoach te zitten dus. Ideale opvolger voor Martinez na EK2020?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00