De Houten Bal aflevering 5, met Jean-Marie Pfaff: "Als er één Belgische WK-held is, is hij het wel"

Houten Bal - Het Laatste Nieuws
RV Houten Bal - Het Laatste Nieuws

De Houten Bal wordt van 14 mei tot 14 juni van WK-vedette aan WK-vedette doorgegeven. Startend bij Jan Ceulemans en met als einddoel Lionel Messi. Elke legendarische voetballer zet zijn handtekening op de bal. Met een eenvoudige sms ‘bal’ naar 4050 kan u die op het einde winnen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Initiatiefnemer van het hele project is Bart Uyttersprot, adviseur aan de Victor Hortaschool in Evere. Hij wil met het project aan zijn leerlingen tonen dat je je dromen - zoals een bal laten handtekenen door Messi - kan realiseren wanneer je gebruik maakt van je talenten en creativiteit.

Vandaag tekent Jean-Marie Pfaff. In de bijgevoegde video komt u meer over hem te weten met Jan Mulder als gids.

Win de Houten Bal: sms ‘bal’ naar 4050. Één sms kost 1 euro. De integrale opbrengst gaat naar een goed doel: BiJeVa Vzw, dat kinderen die opgroeien in armoede meer kansen wil geven. Uit alle deelnemers wordt op 18 juni één winnaar geloot.

Geen enkele update over de Houten Bal missen?
>> Schrijf je GRATIS in op de HLN Sport nieuwsbrief! 

Een overzicht met alle video’s van de Houten Bal-actie vindt u HIER!

Deze legendes tekenden intussen de Houten Bal:

Rv7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Delaey

  Die bal is bestemd voor goeie spelers maar geen lulbroeken

 • Eddy Vervaet

  Vlamingen kunnen niet omgaan met vedetten.Bende zuurpruimen...

 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  Heeft de meeste goals tegen gekregen op dat wk . Niet zwanzen he

 • Cor Dierckx

  Als iedereen die bal gaat tekenen is het waardeloos straks tekent Degryse hem ook nog.Alleen grote namen als de Cajé passen daar op.

 • Rediger Francois

  Inwoners van België hebben toch een jaloezie ,die alle andere landen voor gaat. Jean-Marie heeft het gemaakt in zijn leven,en heeft recht om spreken. Dat hij door jaren van trainingen, blessures, tegenslagen, het tot een van de succesvolle carrière heeft weten te realiseren. Is iets waar hij fier mag op zijn. En wat zijn familie betreft, daar heeft niemand zaken mee. Punt.