De Houten Bal aflevering 31, met Diego Maradona: "Hij is de beste speler aller tijden. Tot Messi Argentinië wereldkampioen maakt"

rv

De Houten Bal wordt van 14 mei tot 14 juni van WK-vedette aan WK-vedette doorgegeven. Startend bij Jan Ceulemans en met als einddoel Lionel Messi. Elke legendarische voetballer zet zijn handtekening op de bal. Met een eenvoudige sms ‘bal’ naar 4050 kan u die op het einde winnen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Initiatiefnemer van het hele project is Bart Uyttersprot, adviseur aan de Victor Hortaschool in Evere. Hij wil met het project aan zijn leerlingen tonen dat je je dromen - zoals een bal laten handtekenen door Messi - kan realiseren wanneer je gebruik maakt van je talenten en creativiteit.

Vandaag tekent Diego Maradona, de man die Argentinië in 1986 de wereldtitel bezorgde. Daarbovenop is hij ereburger van Napels. Een God in de Italiaanse havenstad. In de bijgevoegde video maakt Jan Mulder de vergelijking met landgenoot Lionel Messi. Was Maradona beter dan Messi?

Win de Houten Bal: sms ‘bal’ naar 4050. Één sms kost 1 euro. De integrale opbrengst gaat naar een goed doel: BiJeVa Vzw. Uit alle deelnemers wordt op 18 juni één winnaar geloot.

Geen enkele update over de Houten Bal missen?>>Schrijf je GRATIS in op de HLN Sport nieuwsbrief!

Een overzicht van de Houten Bal-actie vindt u HIER!
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guido Delrio

    Johan Cruijff ....

  • Peter Buyck

    Dat heet dan duur talent en dure creativiteit met een gigantische ecologische voetafdruk...

  • Peer Dewitte

    Nu is het toch wel een mooi lijstje

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00