Zidane over de blessure van Hazard: “Ik zie in zijn ogen dat hij ongelukkig is, dit is zwaar voor hem”

EPA
Morgen speelt Real Madrid tegen Manchester City in de achtste finales van de Champions League. Op de persbabbel voor de wedstrijd kreeg trainer Zinédine Zidane al snel een vraag over de toestand van Eden Hazard. Die liep afgelopen weekend een breukje op in z’n enkel waardoor hij zeker twee maanden buiten strijd is. “Het is zwaar voor Eden, hij wilde spelen en belangrijk zijn voor de ploeg. Dit komt op een slecht moment”, klonk het bij Zidane. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zidane kreeg de vraag of de dokters in november al niet hadden moeten opereren, toen Hazard zich voor de eerste keer blesseerde. “Ik ben geen dokter en dus niet in de positie om daarover te oordelen. De mensen die Hazard behandeld hebben zijn professioneel en competent. Ik ben niet de juiste persoon om te zeggen wat wel en wat niet had moeten gebeuren”, antwoordde Zidane. “Maar Eden wil spelen. Ik zie in zijn ogen dat hij ongelukkig is. Hij is slecht. Al een paar dagen. Je kunt je inbeelden hoe hij zich voelt”, voegde Zidane er meteen aan toe. 

Hoe dan ook moet Real het morgen tegen City opnieuw zonder Hazard zien te rooien. “Natuurlijk komt dit op een slecht moment. Eden was blij dat hij opnieuw kon spelen. Zeker na drie maanden. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren.”, zei Zidane nog. “Maar ik hoop dat als hij terugkomt hij 100% fit is. Dat wil hij en dat willen wij ook. Voorlopig is het wel zwaar voor hem”, sloot de Franse trainer van Real af. 

REUTERS
EPA6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marion vermoet

  Dit is de doodsteek voor België en het EK,zowel Hazzard en Kompany zullen er bij zijn en spelen daar Martinez geen knopen durft door te hakken en zijn vriendjes er bij wilt hebben,daardoor geen Ek winst voor dit België.

 • Henri Levich

  Heeft iemand enig idee hoeveel trappen Hazard elke wedstrijd in de Engelse competitie op die zelfde enkel diende te incasseren ?

 • Henri Levich

  Die enkel gaat steeds een zwak punt blijven dus blijft er enkel dat men voor Hazard een " Speciale schoen" gaat ontwerpen die zowel die 'enkel' gaat beschermen als deze voldoende vrijheid geeft. Een werkje voor specialisten zo niet is voor Hazard het top voetbal voorbij.

 • Rushmore Peetermans

  Eden “ongelukkig” laat me niet lachen schept meer poen dan toen hij nog voetbalde, de slimste van allemaal, de trainer rond je vinger winden en de baas laten betalen. Wat een profiteur. Mooi zo voor real Madrid die denken dat ze God zijn. Leve Ronaldo dat is een speler en geen watje.

 • George Haymann

  Proficiat Meunier! Dat noemen ze tegenwoordig proffessioneel zeker? Het doel heiligt de middelen?