Ex-spelers Ferdinand en Gerrard onder de indruk van Hazard: "Hij is wereldklasse"

Photo News
Eden Hazard heeft er weer een puntgave prestatie opzitten. De nummer tien van Chelsea opende de score tegen Qarabag vanop de stip (zijn achtste in de Champions League waardoor hij Belgisch topschutter wordt) en gaf ook een assist aan Willian. Analisten Rio Ferdinand en Steven Gerrard staken na de wedstrijd hun bewondering dan ook niet onder stoelen of banken.

'The Blues' deden gisteren wat ze moesten doen. Winnen op het veld van Qarabag en de kwalificatie voor de knock-outfase was een feit. Uiteindelijk haalden de troepen van Antonio Conte het makkelijk met 0-4 van het zwakkere broertje in hun groep, met dank aan Eden Hazard. Als vanouds wervelde hij weer over het veld. Met een goal en een assist dus tot gevolg.

"Hij is ongetwijfeld wereldklasse", vertelde de voormalige verdediger van Manchester United, Rio Ferdinand, na de wedstrijd. "Dankzij hem is Chelsea vorig jaar kampioen geworden. Als ze het in deze competitie ver gaan schoppen dan zal hij de reden daarvoor zijn.  Hij zal nog een grote rol moeten spelen en doen wat hij vanavond heeft gedaan."

Mooie woorden aan het adres van de Rode Duivel en daar stopte het niet bij. Ook Liverpool-icoon Steven Gerrard stak de loftrompet over Hazard. "Hij heeft alles. Hij maakt doelpunten, hij creëert doelpunten, hij heeft vista, snelheid, hij is direct. Maar zijn bewustzijn voor dat hakje vanavond was sensationeel", was Gerrard onder de indruk van de assist van Hazard op Willian. "Dat was een klein beetje wereldklasse in hem", aldus 'Stevie G'.

REUTERS
Photo News



22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Bekaert

  Hazard is een wereldtopper die in elk ander land op de handen zou worden gedragen , hij is en blijft ook gewoon als mens wat hem siert . Maar ja typisch voor de Belgische supporters in plaats van fier te zijn afbreken , arm Belgie ......

 • Jos driesen

  Beste Fonz ooms, je doet me denken aan mijn vader, 70 jaar en denken dat ze alles beter weten en kunnen. In mijne tijd dit en in mijne tijd dat... hoe kunde nu zeggen dat dieje het spel vertraagd??? Mss vertraagt de rest het spel als hazard de bal heeft omdat ze te LUI zijn om te LOPEN

 • Hugo Van der speeten

  Hazard en in mindere mate Mertens zijn topspelers , gisteren en eergisteren allebei nog eens te bewonderen met heerlijke assist en doelpunten . Spijtig voor De Bruyne maar hij moet het nog bewijzen de volgende jaren dat hij een ploeg kan leiden zoals Yaya Touré deed voorheen bij City.

 • Bert Verhaegen

  Toch vreemd dat Hazard en De Bruyne en andere Duivels overal ter wereld de hemel worden ingeprezen, terwijl er hier (in Vlaanderen) op gekankerd wordt. Zijn ze dan in de wereld blind misschien? Of wij verblind door jaloezie?

 • Gunther Serneels

  @fonz ooms,de laatste interlands niet gezien soms?van wie komt 95 % van het gevaar?zeker niet van KDB,lopen mekkeren ja dat wel,Hazard is wereldniveau,heeft nu iedereen wel door denk ik.Zonder hazard naar WK kunnen we beter thuisblijven