Wat nu, Anderlecht? Zwalpend paars-wit gaat ook tegen Dinamo Zagreb roemloos ten onder, Vranjes grote schlemiel

BELGA
Anderlecht
AND
Anderlecht AND
0
2
Dinamo Zagreb DZA
DZA
Dinamo Zagreb

Het schip zinkt dieper. Een inspiratieloos Anderlecht ging vanavond opnieuw kopje onder: 0-2 tegen Dinamo Zagreb. Een domme strafschopfout van Vranjes - dé schlemiel vanavond - luidde de ondergang in. Hajrovic stuurde Didillon vanop de stip wandelen. Het ontbrak paars-wit ook vanavond aan ideeën. Vormcrisis. En de onstuimigheid van Vranjes gaf Dinamo nog een duwtje in de rug. Na tien seconden in de tweede helft liep de Bosnische verdediger tegen zijn tweede geel op – hij solliciteerde er eerder al naar. Een vos verliest zijn streken niet. Anderlecht de match wél. Een afgeweken schot van Gojak waaide zomaar voorbij Didillon in doel: 0-2. Het gemor van de voorbije matchen in de tribunes van het Astridpark maakte plaats voor verslagenheid. Nul op zes is de harde realiteit in de Europa League. Paars-wit scoorde niet in vijf van de laatste zes matchen. Van kwaad naar erger, heet dat dan. 

BELGA
BELGA
BELGA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.102 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • robrecht Peeters

  weeral koekenbak...……….

 • Jefke Vermeulen

  Ze waren met mij aan het lachen toen ik in het begin van het seizoen zei dat anderlecht financieel en sportief aan de grond zat. Wel, nu nog steeds. Maar ze lachen nu niet meer.

 • tinneke toos

  Maar als supporter moet ge uwe mond houden ook al betaal ge een pak geld voor die potstampers.

 • kevin dauphin

  @michel : Bruno, stanciu... klasse voetballers? Wauw... 2 rotste spelers van rsca dan nog... Trebel, gerkens, saelemakers allemaal talent genoeg het zit hem bij den trainer ze zijn hem gaan halen toen gent met hem in de penarie zat en nu zet hij het voort bij rsca, de komst van coucke heeft het in een circus veranderd het lijkt oostende 2 te worden

 • Donald Vanderswalmen

  Is voetbal nu zo moeilijk? België staat nr.1 op de FIFA ranglijst, dus alle niet Belgische spelers (inbegrepen de voetbalbelgen) zijn een verzwakking van de ploeg.