Vreselijke blessure voor Welbeck: Arsenal-aanvaller krijgt zelfs zuurstof toegediend

Photo News/RV
Arsenal-aanvaller Danny Welbeck moest in het Europa League-duel tegen Sporting Lissabon na een halfuur met een brancard van het veld. De enkelblessure leek ernstig. De Engelsman kreeg zelfs zuurstof toegediend.

Welbeck liep de blessure op na een luchtduel met Bruno Gaspar. De spits van ‘The Gunners’ kwam daarna verkeerd terecht en riep direct om hulp. Welbeck werd nadien vervangen door Pierre-Emerick Aubameyang.

Er werd uiteindelijk niet gescoord in het ‘Emirates Stadium’. Eindstand: 0-0. Arsenal blijft in Groep E leider met tien op twaalf. Sporting is tweede met zeven punten.

Nadien werd de aanvaller overgebracht naar het ziekenhuis. “Ik denk dat het een ernstige blessure is”, liet Arsenal-coach Unai Emery na het scoreloos gelijkspel tegen de Portugezen duidelijk verstaan. “Ik vrees zelfs dat het om een breuk gaat.”

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Action Images via Reuters
AP1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • myriam michiels

    speel rugby jongens, dat is veiliger !!!!