Vossen: "Het was niet goed genoeg vandaag"

Jelle Vossen begon op de bank vandaag
BELGA Jelle Vossen begon op de bank vandaag
Club Brugge-spits Jelle Vossen speelde vandaag slechts een halfuurtje mee in de met 1-3 verloren Europa League-partij tegen het Deense Midtjylland, maar kon het tij niet keren. Vossen, ingevallen voor de ongelukkige Diaby, gaf na het laatste fluitsignaal grif toe dat het niet goed genoeg was bij Club.

"We waren eerst en vooral al niet goed genoeg aan de partij begonnen. We speelden te tam en er zat geen tempo in ons spel. Op die manier maak je het wel erg makkelijk voor je opponent, al hadden we in de eerste helft wel nog een strafschop kunnen krijgen. Gebeurt dat, krijg je natuurlijk een andere match", klonk het.

Bij rust stond het nog 0-0, na de pauze slikte Club drie treffers. "De tweede helft was simpelweg niet goed. Dat we nu al zes punten achterstand hebben op Midtjylland en Napoli is niet leuk, maar gedaan is het niet. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen in onze groep en we zijn nog niet uitgeschakeld. Makkelijk wordt het echter niet", besefte de spits.

Vossen en Club staan zondag voor de lastige verplaatsing naar de Ghelamco Arena, voor de topper tegen landskampioen AA Gent. "We moeten de knop omdraaien en uitkijken naar zondag. Dat is opnieuw een heel andere wedstrijd."