Rechtsachter van Feyenoord illustreert Europees debacle met abominabele inworp: "We vragen ons allemaal af hoe zoiets kan"

Illustratief voor de Europese malaise bij Feyenoord.
RV Illustratief voor de Europese malaise bij Feyenoord.
In alles ligt Feyenoord ver voor op AS Trencin, maar toch liet de Rotterdamse club zich in de derde voorronde van de Europa League aftroeven door de bescheiden Slovaakse club.

De onthutsende nederlaag van vorige week in Slovakije (4-0) bleek gisteren voor Feyenoord niet meer te repareren, ondanks een vroege voorsprong via Botteghin en een karrenvracht kansen op meer doelpunten bleef het in de Kuip bij 1-1. "Wij dachten allemaal dat we zouden doorgaan, dat dacht iedereen'', vertelde verdediger Eric Botteghin na de wedstrijd. 

Een antwoord op de vraag hoe het kon dat Feyenoord over twee duels met liefst 5-1 moest buigen voor Trencin, kon of durfde niemand van de Rotterdamse club geven. Botteghin: "Dat vragen we ons allemaal af, al maakten we wel bitterweinig kansen af. Ik had in mijn eentje al een hattrick kunnen maken'', mompelde Botteghin. 

Feyenoord verloor zo 7 van zijn 8 laatste Europese wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling. Een wel heel mindere reeks die overigens nog eens in de verf werd gezet door rechtsachter Bart Nieuwkoop. Die ging stevig de mist in bij een inworp, wat de lachers uiteraard nog meer op de hand haalde.

EPA
Photo News
AFP8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kris Godderis

  Kennen jullie allemaal iets van voetbal...ik denk het niet...

 • Jan Boden

  In holland lachen ze al lang niet meer met de Belgen, ze zijn er stikjaloers op.

 • Peet V gilst

  Patrick jans. ..klopt helemaal.5 wedstrijden pj lukt nog en dat is voor de beker ...toch n prijs. In de competitie ist slachtvee geworden.

 • Meert Dominique

  Voetbal speel je voor minstens 80% met het geld. Het budget bepaalt alles. In Nederland hebben enkel Ajax en PSV een "Europees" budget.

 • Danny Danny

  Dat hebben de kleintjes nog niet voor !