Onze Standard-watcher ziet de Luikenaars gokken en verliezen in Rusland: “Jammer van die drie fatale minuten”

Photo News
De durf van Preud’homme werd niet beloond. Standard bracht Krasnodar op de rand van de afgrond, maar slikte twee goals in het slot. Het Europese avontuur lijkt voorbij.

Krasnodar! Krasnodar! Krasnodar!

De fans riepen zich de longen uit het lijf in het wedstrijdbegin - uitstekende akoestiek in het Krasnodar Stadium. Sergey Galistky, de steenrijke voorzitter van de Russische club, heeft er zijn werk van gemaakt. Money well spent.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Vriends

  standard zwak ploegske.

 • danny buyse

  @Peter, ik zie Standard niet winnen tegen Sevilla! En met 3 punten hebben ze niet genoeg want Krasnodar moet ook nog tegen de laatste Akhisarspor. Als Standard toch zou gelijk komen met Krasnodar en aangezien de 2 onderlinge duels gelijk zijn telt het doelpuntensaldo en daar heeft Krasnodar het voordeel.

 • peter servranckx

  Met nog 2 matchen te spelen (=6punten) en 3punten achter op nummer 1 en 2 is volgens deze reporter reeds uitgeschakeld. Bizar ??

 • Peter Thys

  hadden met meer kunnen verliezen, maar met wat meer geluk had gelijkspelen en winnen ook gekunnen !

 • Patrick Moers

  Onze Standard-watcher ziet de Luikenaars gokken op deze wedstrijd.Net zoals vorige wedstrijd.Aan de rust staat het 0-1 voor Krasnodar en wint Standard nog met 2-1.En gisteren staat het 0-1 voor Standard aan de rust en wint Krasnodar met 2-1.???????????????????????????

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00