Exclusief voor abonnees

Onze huisanalist Degryse vindt dat Club Brugge én AA Gent verre van kansloos zijn: “Moment om een statement te maken”

Jonathan David van AA Gent.
Belga Jonathan David van AA Gent.
Onze huisanalist Marc Degryse kijkt vooruit naar donderdag, wanneer Club Brugge en AA Gent het Europese voetbal hervatten. Blauw-zwart kijkt in de zestiende finales van de Europa League Manchester United in de ogen, AA Gent ontmoet AS Roma. “Als je hen kan uitschakelen, scoor je niet alleen punten in Europa, maar ook met het oog op de BeNeLiga. ‘Asjemenou’, zouden de Nederlanders zeggen.” 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Beide ploegen hebben geen kans in twee wedstrijden helaas ...! Je moet top spelen en rekenen dat de tegenstander niet in grote vorm is ...

 • Jan Boden

  Met het oog op PO1 zullen Brugge en Gent heel blij zijn om hun Europese campagne te kunnen afsluiten. Ze spreken altijd van overwinteren maar als het zover is, is de kalender overvol.

 • Roger Deprez

  Toch maar eerst de wedstrijd afwachten met de mindere periode van Club en bij Gent zorgen dat men het middenveld uitschakelt en het is heel wat minder.

 • Jos Vannuffelen

  Een eervolle uitschakeling en dan alles op titel en beker is voor mij ook goed. Kwalificatie in de EL is niet combineerbaar met het huidige competitieformat in Belgie, remember 2015.

 • Patrick Van puymbroeck

  Als ze maar karakter tonen en nie twijfelen komt goed dan