Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet dat AA Gent ‘happy’ is, maar: “Werkt het masterplan ook tegen topteams?”

Jonathan David slaat even voor de pauze een tweede keer knap toe.
Photo News Jonathan David slaat even voor de pauze een tweede keer knap toe.
‘Allez Gantoise!’ rolde rond de klok van elven van de tribunes in ‘de Ghelamco’. AA Gent controleerde driekwart van de wedstrijd - met goéd voetbal -, maar riep in de slotfase alle hens aan dek na een flater van Kaminski. Eind goed, alles goed. De Buffalo’s voetballen dezer dagen in staat van genade.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Janssens

  Kums vond zijn draai bij Udinese ook nooit. Je hebt van die spelers die zich enkel thuis voelen in het eigen nest. Voor wat Gent betreft, ik zou niet weten wrm ze ook niet tegen top teams resultaat kunnen halen. Het elftal zit goed in elkaar en speelt goed voetbal. Of dat genoeg is zullen we moeten zien. Wat is het nut van een wedstrijd om alles op voorhand te weten?? Tegen Saint Etienne brachten ze enkel zichzelf in de problemen, maar de Fransen werden bij vlagen weggespeeld en leken onmachtig.

 • Ivan De Rocker

  AA Gent Kampioen, daar twijfel ik niet aan met deze klassespelers. Die dat niet ziet kent er niet zoveel van of bekijkt het uit supportersogen van andere ploegen.

 • Lieven Jacobs

  Speelt FCB zo een wedstrijd, de superlatieven en overdrijvingen zouden niet ontbreken. Nu een bloemetje en veel gezeik. Alsof Galatasaray beter is dan Saint-Etienne.

 • Eddy Vervaet

  Als Karius blundert,mag Kaminski dat ook wel eens...

 • Luc Van Bogaert

  Fysiek wordt nog wel een werkpunt.