Onze chef voetbal cynisch: "Het is állemaal de schuld van Hein. Francky Dury zal het véél beter doen"

Photo News
In het Constant Vanden Stock-stadion ligt een doodzieke patiënt. Zijn lijfarts wordt niet meer in staat geacht om te kunnen helpen, en de lokroep om hem te vervangen klinkt luidop. Kon de zot zwijgen, men hield hem voor de wijs.
Marc Coucke druipt na de match ontgoocheld af.
Photo News Marc Coucke druipt na de match ontgoocheld af.

Het Astridpark leeg. Voor Europa Cup-voetbal notabene, de bestaansreden van RSCA. Het aanvangsuur als verontschuldiging. Ach wat, voor welke Anderlecht-speler zou een liefhebber desnoods om 21u dezer dagen nog zijn huis uitkomen?

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sacha Van der Putten

  Jannick, dat miljard euro kwam er niet door geluk hoor.... en btw, ik heb jou onderstaande nooit horen zeggen. Wie wel?

 • Jannick Lefevere

  Al jaren zeg ik dat devroe aan vogelpik doe. Al jaren zeg ik dat hein heel veel geluk heeft gehad. En al jaren zeg ik dat coucke een goed zakenman is....

 • Erik De jongh

  Foute spelers ingekocht, kunt.heen.kampioen.spelen met.derderangs spelers en daar snel een te dure verdediger bij te kopen, voetbal is geen.champo

 • mantoch vrees

  Anderlecht komt er wel boven op, ieder ploeg geeft zijn slechte momenten Michien nog kampioen spelen !

 • Ralph Camberlin

  Verschil tussen de goede tijden van vroeger en de slechte tijden van nu is dat de niet supporter van Anderlecht vroeger wisten welke spelers er speelden. Nu ken je niemand meer.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00