Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal cynisch: "Het is állemaal de schuld van Hein. Francky Dury zal het véél beter doen"

Photo News
In het Constant Vanden Stock-stadion ligt een doodzieke patiënt. Zijn lijfarts wordt niet meer in staat geacht om te kunnen helpen, en de lokroep om hem te vervangen klinkt luidop. Kon de zot zwijgen, men hield hem voor de wijs.
Marc Coucke druipt na de match ontgoocheld af.
Photo News Marc Coucke druipt na de match ontgoocheld af.

Het Astridpark leeg. Voor Europa Cup-voetbal notabene, de bestaansreden van RSCA. Het aanvangsuur als verontschuldiging. Ach wat, voor welke Anderlecht-speler zou een liefhebber desnoods om 21u dezer dagen nog zijn huis uitkomen?

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
47 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sacha Van der Putten

  Jannick, dat miljard euro kwam er niet door geluk hoor.... en btw, ik heb jou onderstaande nooit horen zeggen. Wie wel?

 • Jannick Lefevere

  Al jaren zeg ik dat devroe aan vogelpik doe. Al jaren zeg ik dat hein heel veel geluk heeft gehad. En al jaren zeg ik dat coucke een goed zakenman is....

 • Erik De jongh

  Foute spelers ingekocht, kunt.heen.kampioen.spelen met.derderangs spelers en daar snel een te dure verdediger bij te kopen, voetbal is geen.champo

 • Ralph Camberlin

  Verschil tussen de goede tijden van vroeger en de slechte tijden van nu is dat de niet supporter van Anderlecht vroeger wisten welke spelers er speelden. Nu ken je niemand meer.

 • rudy de clerck

  Constant Van De Stock draait zich konstant om in zijn graf , die kende tenminste iets van voetbal