Ons rapport na Gent-Roma: David beste Buffalo, Depoitre gebuisd

BELGA

Thomas Kaminski 6

Moest amper werk verrichten en was volledig kansloos bij het tegendoelpunt. Soms te onzuiver in de passing, al had het veld daar ook schuld aan.

AFP

Alessio Castro-Montes 6

Niet altijd zuiver in de controle en hier en daar een foutje, maar aanvallend degelijk. Stond iets te hoog bij de goal van Kluivert.

Photo News

Igor Plastun 5

Speelde sterk in de afbraak én opbouw, maar stond te ver open bij de dodelijke goal van AS Roma. Belangrijke fout.

EPA

Michael Ngadeu 5

Stevige interventies, maar stond net als zijn maat centraal achterin té open bij het doelpunt. Nam af en toe te veel risico.

BELGA

Milad Mohammadi 6

Liet zich gelden op links en kon met zijn snelheid de achterlijn halen, maar het eindproduct ontbrak.

REUTERS

Elisha Owusu 6

Uitstekend in duel en recuperatie. Was bij wijlen in balbezit het overzicht kwijt en moet het risico nog uit zijn spel filteren.

BELGA

Sven Kums 6

Zoals steeds sterk in de combinatie met een paar mooie passes. Maakte af en toe de verkeerde keuze en liet zich te makkelijk frustreren door Romeins tijdrekken.

BELGA

Vadis Odjidja 6

Erg aanwezig, kreeg in de tweede helft de beste kans, maar plaatste het leer net aan de verkeerde kant van de paal. Schoot te vaak vanuit een slechte positie.

AFP

Roman Bezus 6

Nam een snelle gele kaart, maar liet dat zijn spel niet beïnvloeden. Tekende voor de prachtige assist voor het openingsdoelpunt. Na zestig minuten was de pijp uit.

BELGA

Laurent Depoitre 4

Werkte en wroette, maar kon niet wegmoffelen dat hij niet superfit is. Misverstand met Vadis Odjidja bij het tegendoelpunt.

BELGA

Jonathan David 7

Begon ondanks veelvuldig wegglijden goed aan de partij en scoorde knap de 1-0. Had ook de 2-1 nog aan de voet in de eerste helft. Deemsterde na rust weg.

REUTERS

Invallers

Giorgi Chakvetadze 5

Kon zich nooit echt doorzetten op het zware veld en schuwde té vaak de duels. Geen invalbeurt om te onthouden.

Giorgi Kvilitaia 6

De lange Georgiër zorgde in zijn eerste minuten voor enkele acties, maar toonde te weinig voor een doelpunt.

Anderson Niangbo

Viel te laat in voor een beoordeling.

BELGAReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.