Mertens wijst Napoli weg naar zes op zes in groep Club


Dries Mertens 0:1 Great Goal | Legia Warszawa... par Pewdiepie2011
Napoli blijft ook na twee speeldagen foutloos in poule D van de Europa League. De Italianen wonnen met 0-2 op bezoek bij Legia Warschau. Rode Duivel Dries Mertens opende de score na de rust, Gonzalo Higuaín legde de eindstand vast. Napoli staat met zes op zes aan de leiding, maar deelt die eerste plaats wel met Midtjylland. Mertens en de zijnen hebben wel een beter doelsaldo dan de Denen.

In de eerste helft vond Napoli geen opening in de organisatie van Legia Warschau, maar na acht minuten spelen was het wel raak. Callejon trapte de bal de zestien in en Mertens kopte - u leest het goed, kopte - de openingstreffer voorbij Kuciak: 0-1. Na 72 minuten spelen mocht de Rode Duivel gaan rusten, hij zag vanop de bank hoe Higuaín in de 84e minuut de score verdubbelde met een héérlijke knal (zie video onderaan).

Napoli blijft dankzij de zege op kop staan in groep D. De Italianen bleven net als Midtjylland foutloos, maar hebben met +7 een beter doelsaldo dan de Denen (+3). Legia Warschau en Club Brugge zijn allebei nog puntenloos.


0-2 Gonzalo Higuaín Goal UEFA Europa League... par diyan-delev