Marseille-draaischijf Payet in tranen nadat hij al vroeg strijd moest staken

REUTERS

Hartverscheurende beelden uit Lyon, waar Olympique Marseille en Atlético Madrid vanavond de finale van de Europa League afwerkten. Op het halfuur moest Dimitri Payet, de aanvoerder en absolute draaischijf van de Fransen, de strijd al staken nadat hij nog teveel last ondervond aan een opspelende blessure aan de hamstrings. Ook zijn deelname aan het WK in Rusland, dat over een goeie maand van start gaat, staat op de helling.

Saillant detail: het was door toedoen van Payet dat Cristiano Ronaldo de finale van het EK 2016 voortijdig moest staken. Nu is een vroege aftocht in een Europese finale dus zíjn deel.

REUTERS
REUTERS
REUTERS
AP
REUTERS
REUTERS2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Viktor VandeWalle

    Ik vind dit zeer pijnlijk voor de kapitein van Marseille; zeker als je achter een halfuur een heel belangrijke match moet missen.vreselijk! Hopelijk is hij weer fit als het WK begint met de Franssen. Het moet heel lastig zijn om dan toe te kijken naar je ploeg terwijl je zelf niet kan spelen!

  • Sanne Vermeulen

    Ik heb echt met hem te doen. Veel beterschap! Je ploeg zal wel winnen