Jess Thorup: “Drie tegengoals zorgen toch voor teleurstelling"

BELGA

“Als men mij drie uur geleden had verteld dat we met drie doelpunten verschil gingen winnen, had ik met beide handen getekend. Dan waren we de bus zelfs niet uitgekomen”, vertelde AA Gent-coach Jess Thorup na de 6-3-zege van zijn team tegen het Roemeense Viitorul. "En toch ben ik teleurgesteld."

AA Gent leidde bij de rust met 5-1 en het werd ook nog 6-1, maar nadien zagen de Buffalo’s enkele verdedigende flaters afgestraft. "De eerste 45 minuten waren de beste die ik mijn team al zag spelen”, aldus Thorup. “Mijn spitsen deden het geweldig. Ik heb mooie doelpunten gezien. Ik heb ook gezien dat we defensief nog veel werk hebben. Hun eerste doelpunt was een wondergoal, maar de volgende twee hebben we helemaal aan onszelf te wijten. We wisten nochtans dat ze offensief sterk zijn. Bij de rust heb ik mijn spelers nogmaals gewaarschuwd, want we waren al een paar keer goed weggekomen. Dat ze zich dan toch nog laten ringeloren, bewijst alleen maar dat er nog veel werk voor de boeg is.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sven Reyniers

    Ja thorup blijbaar onderschat je ook de voorrondes van de europal. Zoals de zwakke po1 en moet je dit eens ervaren om zogezegd het gezien te hebben man je hebt gefaald vorige seizoen volgende week liggen we eruit Wordt wakker louwagie gooi die amateur buiten

  • André Decrock

    goede analyse , doe zo verder