Invaller Romelu Lukaku leidt Inter met goal én assist voorbij Ludogorets

Romelu Lukaku gaf een assist.
AP Romelu Lukaku gaf een assist.

‘Big Rom’ was weer dé man bij Inter. Romelu Lukaku begon tegen Ludogorets nochtans op de bank, maar werd in minuut 64 en bij een 0-0-tussenstand toch in de strijd gegooid. Zeven minuten. Meer had de Rode Duivel niet nodig om samen met Christian Eriksen de wedstrijd open te breken. Lukaku gebruikte zijn sterke lijf om zijn tegenstander af te houden. Hij kaatste tot bij Eriksen, die de 0-1 vanop de rand van de zestienmeter onhoudbaar in doel knalde. Zijn eerste doelpunt voor Inter. 

In de slotfase legde Lukaku de 0-2-eindstand vast vanop de stip. Een belangrijke tweede goal. De Nerazzurri hebben zo een uitstekende uitgangspositie te pakken. 

Zijn assist voor Eriksen: 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mie Van Gestel

  De assist was een afgeketste bal tegen zijn been,.......maar zijn doelpunt was een heerlijke goal!Zo'n doelpunten worden er niet veel gemaakt.

 • Jozef Van den Donder

  heerlijke assist.......

 • Ben Geerinck

  Beste spits van de wereld (als we håland ff vergeten)

 • Maartje Nieuwboter

  Iets zegt me dat er veel minder triomfantelijke geluiden uit de hoek van de Moonsen en de Vissers zal komen dan zondag, vandaag zo. Back to normal, jongens, begin maar weer te knarsetanden.