Insiders geven Club Brugge weinig kans tegen Red Bull Salzburg

Foto van begin dit seizoen. Haidara (links) is al weg naar Leipzig voor 19 miljoen, Dabbur (midden) en Hannes Wolf (rechts) vertrekken in juni respectievelijk voor 15 miljoen naar Sevilla en voor 12 miljoen naar Leipzig maar zijn er morgen tegen Club wél bij.
BELGAIMAGE Foto van begin dit seizoen. Haidara (links) is al weg naar Leipzig voor 19 miljoen, Dabbur (midden) en Hannes Wolf (rechts) vertrekken in juni respectievelijk voor 15 miljoen naar Sevilla en voor 12 miljoen naar Leipzig maar zijn er morgen tegen Club wél bij.
‘Vorsicht’, Club Brugge! Na de 2 op 9 in het Jan Breydelstadion tegen Charleroi, AA Gent en Cercle Brugge komt morgen zwaarder geschut op bezoek. Insiders leggen uit hoe Red Bull een Oostenrijkse club langs de Salzach-rivier uitbouwde tot een Europese subtopper: “Salzburg is een échte machine.”

Ga er maar aan staan, Club Brugge. Red Bull Salzburg, dat is geen Brøndby, Aalborg of AS Monaco waar men mits een degelijke prestatie vlotjes overheen walst. Integendeel, het uithangbord van de Oostenrijkse competitie - halverwege het seizoen op weg naar een zesde opeenvolgende landstitel - is een monster. Een oorlogsmachine, op zoek naar nieuw Europees succes na de pijnlijke en onterechte uitschakeling tegen Marseille vorig seizoen in de halve finales van de Europa League.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Alex Van Steenpaal

  Een kans heb je altijd...mvg

 • Guido De saedelaere

  Veel te zwak dit brugge

 • gert Peeters

  Allez jongens , volgens Leko kunnen ze tegen iedereen winnen en natuurlijk thuis voor de 4de maal op rij !!!

 • didier de coster

  ik weet wel één ding , er zal geen brugse vlag worden geplant ; cobw